Taj Mahal Groningen!

Taj Mahal

Indiaas restaurant Taj Mahal is gevestigd aan de Veemarktstraat 94 (Oosterpoort) in Groningen. Het ligt op loopafstand van het centrum en het station. Ook met de auto is het goed te bereiken. U kunt gratis gebruik maken van de parkeerruimte naast het restaurant.

Voor afhalen, bezorgen, catering of reserveren 050-3147301 / 06-47520577

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag t/m zondag geopend: 17.00 – 22.00 uur
Afhaal en bezorgen: 16.00 – 22.00 uur.

Voor reacties (geen reserveringen en bestellingen): ellopia@hotmail.comRoutebeschrijving

Te voet vanaf het station:
Wanneer u uit het station komt, volgt u de Stationsweg aan de linkerhand. U loopt alsmaar rechtdoor, steekt de Hereweg over, en loopt langs het cultureel centrum de Oosterpoort. Wanneer u bij de kruising Griffeweg / Meeuwerderweg bent aangekomen, ziet u schuin aan de overkant restaurant Taj Mahal.

Te voet vanaf de Grote markt:
Loop de Oosterstraat door, en via de Rademarkt en de verlengde Oosterstraat komt u bij de Oosterbrug. Steek die over, en houdt links aan. Volg de Trompsingel tot die een bocht maakt en in de Veemarktstraat overgaat. Loop iets verder door, en u ziet restaurant Taj Mahal aan uw linkerkant.

Komend met de auto vanuit de richting Assen/Zwolle (A28):
Ga bij het Julianaplein rechtdoor en bij de eerstvolgende stoplichten rechtsaf. U passeert het Groninger Museum aan de linkerkant en het station aan de rechterkant. Rij alsmaar rechtdoor. U passeert de kruising met de Hereweg en ziet dan vrij snel aan uw rechterhand het cultureel centrum de Oosterpoort. Bij de kruising Meeuwerderweg en Griffeweg ziet u aan uw linkerkant restaurant Taj Mahal op de hoek.

Komend vanuit de richting Winschoten (A7):
Volg de Europaweg. Bij de kruising Europaplein gaat u rechtdoor, de Europaweg verder volgend tot u bij de stoplichten komt (Aan uw linkerkant is de IKEA). Sorteer links voor en ga de Griffeweg in. Wanneer u over het Oude Winschoterdiep bent, ziet u vrij snel aan uw rechterkant restaurant Taj Mahal (bij de kruising Griffeweg / Meeuwerderweg).